rafiki, nanieś poprawki na mapkę by koledzy wiedzieli o czym piszesz
Pogięło Cię? Z moimi zdolnościami w zakresie grafiki komputerowej? :lol:
Zamieszczone przez Agamek12
Andrzej.P, nie słuchaj ich...
Jestem niemal na 100% pewien, że omijanie zwężki przy TESCO (nawet w końcu długiego weekendu) jest bez sensu, bo cały czas i tak masz do dyspozycji 2 pasy ruchu. Nawet jak ominiesz korek przy TESCO, to pewnie stracisz dużo czasu klucząc po innych dróżkach
Ale co nie słuchaj? Czy ja gdzieś napisałem, żeby objeżdżać? Andrzej pytał czy wariant Artura jest aktualny a nie czy warto objeżdżać subtelna różnica, ale jednak różnica
[ Dodano: Pon 28 Kwi, 14 21:18 ]
Zamieszczone przez Andrzej.P
Powrót we wtorek popołudniem - czyli w godzinach miejskiego szczytu
przygotuj się mentalnie na korek zaczynający się za Auchan i kończący przy zjeździe na Jędrzejów
witam serdecznie. jestem nowy na forum i nie wiem jak zaczac. mam taki maly problem. dzisiaj zauwazylem (na moje nieszczescie podczas wizyty na myjni) ze tylnia szyba od kierowcy sama sie otworzyla, zanim zdazylem zareagowac mialem juz pelno wody i piany w srodku. pozniej zostalem juz w srodku i zrobila to znow lecz zdazylem ja juz zamknac. o powrocie do domu wszystko bylo ok i rzed chwilka znow sprawdzilem i byla oposzczona. wiecie co mozna z tym zrobic? prewencyjnie wyjalem bezpiecznik i mam nadzieje ze do jutra sie nie otworzy gdyz zapowiadaja deszcze w mojej okolicy.czy jest mozliwa jakas konkretna przyczyna takiego stanu rzeczy czy poprostu najlepiej pojechac do elektyrka. z gory dziekuje za pomoc.
ciekawy objaw
najprawdopodobniej blaszki styku włącznika szyby w panelu kierowcy
zazwyczaj tam śniedzieją, popukaj w panel sterowania, zdejmij, rozbierz, wyczyść
a dla wyeliminowania włącznika tylnego (chociaż nie wydaje mi się) po prostu go wyjmij i odłącz
bezpiecznik 32 wyjąłeś? on za obie tylne szyby odpowiada
ok dzieki. bezpiecznik 32 wyjalem i czekam na efekt od jakiejs godziny mam spokuj ale jeszcze sie okaze. jak bedzie spoko to sie biore za przelaczniki. jeszcze raz dzieki wielkie
[ Dodano: Nie 28 Lip, 13 18:23 ]
ps.zeby wygrzebac te przelaczniki to jest jakas grubsza sprawa? nie chcialbym czegos pourywac albo polamac.
Wiesz, przełącznika to ja bym nie obstawiał bo kluczyka w stacyjce na zapłonie w samochodzie raczej nie zostawiłeś. A szyby bez tego nie pracują (nie powinny). Tak więc obstawiam jakąś awarię sterownika szyby. Komputer - odczyt usterek.
Pozdrawiam MArcin
Skoda... Hmmm... No jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma...
Komentarz